A Wizz Air elindította első járatát Debrecenből Antalyába

Nyárra megérkezett a török Riviéra fővárosa is a légitársaság debreceni kínálatába. A Wizz Air már nem csak a fővárosból, hanem június 10-től Debrecenből is lehetővé teszi a török Riviéraként ismert Antalya megközelítését.

Az új útvonal csaknem egy hónappal követi az első budapesti járatot a közkedvelt úti célra. Debrecenből hetente 2 alkalommal, kedden és szombaton repülhetnek majd az utazni vágyók. A jegyvásárlásra a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül van lehetőség.

A nyaralni vágyóknak ideális választás Antalya, amely kényeztető, tiszta vizű tengerpartokkal nyűgözi le az odalátogatókat. Azoknak, akik örömmel felfedeznék Antalya múltját, Kaleici-be, a város romantikus óvárosába is érdemes lehet ellátogatni, ahol számtalan történelmi és kulturális élményt élhetnek át. Mivel a terület nyáron szinte teljesen csapadékmentes, ezért tökéletes választás lehet a családi tengerparti nyaralások helyszínéül.

„Örömünkre szolgál, hogy Budapestet követően Debrecenből is elindíthattuk első járatunkat Antalyába, ezzel is alátámasztva útvonalbővítési terveink komolyságát Magyarországon. Ezentúl is az egyik elsődleges szempontunk lesz lehetővé tenni magyar utasaink számára a megfizethető repülési élményt. A WIZZ csapatával alig várjuk, hogy üdvözölhessük őket az új törökországi járatunkon!” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.