Fizetésért utazgatni? – álommelót ígér egy cég

A Kiwi.com hat új csapattagot keres 4 hetes nyári munkára, akik World Travel Hackerként választott társukkal beutazhatják a világot. Ez lehet a nyár legnépszerűbb állása, hiszen a sikeres pályázók utazásuk finanszírozására 10 000 eurós költségvetést kapnak, és amit megspórolnak a kihívások teljesítése során, azt megtarthatják.

A négy hét alatt a hat sikeres pályázó és útitársaik különleges utazási kihívásokat teljesítenek, amelyeket a Kiwi.com utazási technológiai vállalattól és a Visa-tól, a világ egyik vezető digitális fizetési szolgáltatójától kapnak. A World Travel Hackereknek közösségi média tartalmakat kell gyártaniuk: videókat, fotókat készíteni, majd megosztani kalandjaikat és legjobb hackjeiket. Jól járhat az, aki igazán trükkös: amit az összes kihívás teljesítése után a 10 000 eurós költségvetésből megspórolnak, azt megtarthatják. És hogy mi lehet utazási kihívás? Pl. olcsó repülőjegy foglalása 3 perc alatt bárhová a Kiwi.com alkalmazáson keresztül; 5 ország nemzeti ételének elfogyasztása 3 nap alatt az egyes országok fővárosaiban; egyetlen olyan úti cél megtalálása a Visa Concierge szolgáltatás segítségével, ahol egy nap alatt koncertet, sporteseményt és vidámparkot is meg lehet látogatni.

„Ez a munka nem való mindenkinek, de úgy gondoljuk, hogy mindenki erre vágyik! Ez nem a túl kényelmeseknek, vagy a túlságosan félősöknek szól, hanem azoknak, akikben megvan a kalandvágy, akik tudják, hogyan találjanak okos módokat arra, hogy olcsóbban utazzanak, és élvezik, hogy szórakoztató tartalmakat készíthetnek a közösségi médiában, hogy megosszák utazással kapcsolatos tanácsaikat, amik mindenki számára hasznosak lehetnek” – mondta Golan Shaked, a Kiwi.com kereskedelmi igazgatója, akinek a csapata fogja alkalmazni a sikeres pályázókat. „Nagyon várjuk már, hogy ezek a különleges újoncok a csapat tagjaivá váljanak. Biztos vagyok benne, hogy ez lesz életük nyári álommelója” – tette hozzá.

Josef Kunčar, a Visa cseh, magyar és szlovák piacokért felelős Acceptance & Acquirers igazgatója a World Travel Hacker álláshirdetés kapcsán kiemelte: „A Visa-t világszerte több millió helyen elfogadják, az utazók számára zökkenőmentes, biztonságos és kényelmes fizetési élményt nyújt, bárhová is mennek. Izgatottan várjuk a Kiwi.com-mal való újonnan kialakított partnerséget, és már alig várjuk, hogy nyomon követhessük a hat kiválasztott páros hőstetteit, amint beutazzák a világot”.

További részletek a World Travel Hacker nyári álommelóról

A pályázóknak minimum 18 évesnek kell lenniük, folyékonyan kell beszélniük angolul, 2023 augusztusát követően legalább hat hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezniük, és meg kell mutatniuk, hogy tudnak közösségi médiatartalmakat gyártani. A négyhetes nyári munkához a jelentkezőknek egy hasonlóan gondolkodó útitársat kell találniuk, aki segítségével bizonyítják, hogy ők alkotják azt a hozzáértő, utazást szerető csapatot, amelyet a vállalat keres. Együtt kell forgatniuk és szerkeszteniük egy szórakoztató angol nyelvű videót a szülővárosukról.