Boldogító igen, Máltán!

Fotók: https://www.gregoryiron.com/

Egyszeri és megismételhetetlen, különleges és emlékezetes, romantikus és feledhetetlen. Mindenki ilyen esküvőről és nászútról álmodik, legyen akár tehetősebb vagy szűk pénztárcájú. Egy sziget igazán tökéletes helyszín arra, hogy kimondjuk a boldogító igent és megéljük álmaink nászútját. És ha ez a sziget történetesen a Földközi-tenger szívében, tőlünk mindössze kétórányi repülőútra található, akkor a fárasztó utazással sem kell bajlódnunk.

Málta és Gozo szigete romantikusabbnál romantikusabb éttermekkel, szállodákkal, palazzókkal és tengerparti helyszínekkel várják az ifjú párokat. A szigeteken a luxusszállodáktól a rusztikus farmházakig, a nyüzsgő és közismerten biztonságos éjszakai élettől a világtól elzárt, csendes üdülőkig, a kulturális programoktól, történelmi látnivalókon keresztül különféle izgalmas sportlehetőségig minden megtalálható. Sőt még több is.

Máltán jónéhány éve adott a lehetőség, hogy ne csak a nászutat, de az esküvőt is a szigeteken tarthassuk. Az ehhez kapcsolódó adminisztráció sem túl bonyolult, legyen szó polgári, vagy templomi esküvőről. Számos iroda és esküvőszervező kínálatában megtalálhatjuk már Máltát is a választható helyszínek között. Az ifjú párok nagyon sokféle „esküvői csomag” között válogathatnak. Lehet az tradicionális máltai, romantikus, elegáns, luxus, vagy akár egy néhány fős minimál esküvő is. Ki, hogy szeretné. Ha a hivatalos ceremónián túl, természetesen szimbolikus szertatásra is lehetőség van.

Málta barokk plébániatemplomainak eleganciája és ragyogása gyönyörű környezetet biztosít a különleges naphoz, a meghittségre és intimitásra vágyók számára pedig az elbűvölő vidéki kápolnák egyike lehet az eszményi helyszín. Ugyanakkor más felekezetekhez tartozó párok is könnyen megtalálhatják álomesküvőjük ideális színterét. A polgári esküvőt választók csodálatos kültéri és beltéri helyszínek végeláthatatlan sorából választhatnak. Málta változatos és színes történelmének köszönhetően számos érdekes rendezvényterep merül fel lehetőségként, amelyek nem korlátozódnak csupán a szállodákra és templomokra. A pompára vágyók imádni fogják a fenséges kertekkel körülvett hatalmas barokk palotákat, a rusztikusabb stílust kedvelők pedig gyönyörű farmházak közül választhatnak Gozó különleges tájain. A természet szerelmeseinek Málta csodálatos sziklás partjai és homokos strandjai biztosíthatnak egyedülálló hátteret az eseményhez.

Mindehhez nem kell mást tenni, csak eljuttatni a szükséges papírokat az arra specializálódott irodáknak, és ők mindent megszerveznek a meghívóktól az anyakönyvvezetőn, a templomi ceremónián át a lakodalomig, beleértve szállást, helyszínt, programokat, sőt még a nászutat is. További információk itt.  (Megtalálnak minket a 2022. november 5-6-án rendezendő Esküvő kiállításon is! Tel: 06-30-2973482 https://eskuvo-kiallitas-osz.hu)