Egyedülálló attrakció Gyula belvárosában

Hamarosan újabb nagyszabású attrakcióval bővül Gyula város turisztikai kínálata a történelmi belvárosban! A gyönyörű környezetben kialakított, közeljövőben átadásra kerülő, hiánypótló attrakció hamarosan elérhető lesz a turisták és a helyiek számára is.

A kúszó-mászó korosztálytól a tinédzserek világáig biztosít felhőtlen szórakozást az új létesítmény. A szabadidőközpont legizgalmasabb eleme a gyulai kötődésű Exatlon sztárok bevonásával épült Ninja Warrior pálya.

Az országos szinten egyedi, 30 méter hosszú, négysávos szabadtéri pálya mintegy 100 méternyi akadállyal várja a kihívást kedvelőket. A baba-mama szoba, a minipolisz, illetve a mini keverőpulttal és fénytechnikával felszerelt Party szoba a kisebbeket szólítja meg, a többszintes Minecraft stílusú akadálypálya és mászófal, valamint a projektoros multiballpálya és VR-futópad a nagyobbak részére teszi emlékezetessé a nyaralást.

A legmodernebb technikával felszerelt helyiségekben, a mai kor követelményeinek maximálisan megfelelő, praktikus, esztétikus és élménygazdag terek kerültek kialakításra, melyek igény esetén akár egyéni rendezvények helyszínéül is szolgálhatnak.