Elindítja első belföldi útját a Z(s)eppelin

Május elsejét végre munkával ünnepelhetik a Z(s)eppelin munkatársai: a járvány miatti kényszerű leállás után elsőként a Balatonra indul útnak a szegedi utazási iroda busza. Zsebők Tamás, a Z(s)eppelin tulajdonosa elmondta, irodájuk a hazai is a kiutazási szabályokhoz folyamatosan alkalmazkodva indítja újra bel- és külföldi útjait.

– Május elsején a Balaton északi partjára, a Tihanyi félszigetre indítjuk első csoportunkat, amelynek tagjai megismerhetik a tihanyi Apátság értékeit, lovaskocsizhatnak a Belső-tó körül és megcsodálhatják a Balaton tavaszi látványát. Régóta vártuk már, hogy újra útnak indíthassuk csoportjainkat, idegenvezetőinket és autóbusz vezetőinket! Ahogy a foglalások is mutatják, utasaink is régóta várták, hogy végre ismét új élményekkel gazdagodhassanak hiszen 3 nap alatt értékesítettük a jelen csoport szabad helyeit!

A borkóstolós ebéddel egybekötött utazás különlegességeként a Z(s)eppelin Szegedről indulva nemcsak a bázisának számító város utazóira gondol, hanem – ahogy az már korábban is sikeresnek bizonyult -, Kecskeméten túl Budapesten is felszállhatnak azok, akik a fővárosból csatlakoznak a csoporthoz. Országosan az egyes programok útvonala alapján a nagyvárosokban van csatlakozási lehetősége az Utasoknak valamint országosan közel 30 nagyvárosból biztosítjuk az ingyenes transzfer csatlakozás lehetőségét minden Zseppelin Programhoz!

Fotó: mtu.gov.hu

Zsebők Tamás hozzátette, a járványhelyzetben mindent megtesznek a fertőzésveszély elkerüléséért. A törvény jelenleg még nem írja elő, az utasoktól nem várnak védettségi igazolványt, vagy PCR tesztet, de mindenkitől elvárják, hogy a kellő felelősséggel induljon útra, csatlakozzon a csoportokhoz. A maguk részéről mindent megtesznek a legnagyobb biztonság megteremtéséért, így minden utasnak ingyen biztosítják az FFP2-es maszkot, miközben az előzetesen fertőtlenített buszokban, elől és hátul egyaránt kézfertőtlenítő áll az utasok rendelkezésére, akik a szintén előre fertőtlenített, személyre szóló audioguide fülhallgatókon keresztül – séta közben az ajánlott távolságtartást betartva -, hallgathatják az idegenvezető szavait.

– A Z(s)eppelin, miközben a legnehezebb időszakban sem zárt be, a végsőkig kitartott alkalmazottai és ezáltal utasai mellett. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy amikor most végre eljött az újraindulás napja, maximálisan ki tudjuk szolgálni a törzsközönségünk és az új utazók igényeit. Amíg a határok gyakorlatilag le vannak zárva, a tavalyihoz hasonlóan a legizgalmasabb belföldi célállomásokra szervezünk csoportokat, majd a nyárra már meg is hirdettük a repülős útjainkat.

Kocsis Erika