Elkészült a Párisi Udvar Hotel Budapest

A Hyatt szállodalánc „The Unbound Collection by Hyatt” márkához tartozó, legújabb luxusszállodája négy és fél év alatt újult meg teljeskörűen.

Júniusban a nagyközönség számára is megnyitja kapuit a Párisi Udvar Hotel Budapest. A Ferenciek terén álló Párisi Udvar Budapest egyik legismertebb, Európában is egyedülálló épülete, melynek teljes felújítására öt évvel ezelőtt vállalkozott a Párizs Property Kft. A történelmi jelentőségű helyreállítás szigorú műemlékvédelmi szabályok szerint, szakrestaurátorok bevonásával, a legkiválóbb szakemberek közreműködésével zajlott.


A 110 szobás butikhotel az amerikai Hyatt Hotels Corporation „The Unbound Collection by Hyatt” márkájához csatlakozik, mely a szállodaiparban világszerte egyedülálló belsőépítészeti megoldásokkal varázsolja el a magyar és nemzetközi vendégeket, Budapest szívében.

„A Párizs Property Kft. és a Mellow Mood Hotels várakozásokkal telve csatlakozott a régióban az elsők között a Hyatt csoport márkájához. Egyben büszkeséggel tölt el bennünket, hogy visszaadhatjuk Budapestnek ezt a nevezetességét, amely építészetileg lenyűgöző, gazdag történelme pedig minden modern utazónak maradandó élményt nyújt” – mondta Zuhair Awad és Sameer Hamdan, a Mellow Mood Hotels tulajdonosai.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy ebben az egyedülálló és ikonikus épületben fogadhatjuk a feledhetetlen élményeket kereső vendégeinket” – nyilatkozta Fazekas Tamás, a Párisi Udvar Hotel Budapest igazgatója. Mint mondta: „a szálloda épülete Magyarország lenyűgöző építészetét és kézművességét jelképezi. Olyan épületről van szó, amelyet az elmúlt évtizedekben a budapestiek és a turisták is a szívükbe zártak. Már most várjuk, hogy hotelünkben üdvözölhessük vendégeinket, akik felfedezhetik ennek a különleges háznak a történetét, és egyben új élményekkel is gazdagodnak majd.”

  • Szobák és lakosztályok: 110 luxus kényelmet kínáló, tágas, a nemzetközi Hyatt előírásoknak megfelelően berendezett szoba várja a vendégeket. A szobák közül 18 lakosztály, melyekből kettő elnöki rezidencia. A legfelső szinten elhelyezkedő, 130 és 290 m2 alapterületű, tágas terekkel rendelkező és kifinomult eleganciával berendezett Budapest és Paris rezidenciák teraszain lenyűgöző kilátásban gyönyörködhetnek az exkluzív kikapcsolódásra vágyók.
  • Étterem és bár: A legendás passzázs újjávarázsolt terében kapott helyet a szálloda étterme, a Párisi Passage Café & Brasserie
  • Rendezvények: A szálloda négy különböző, összesen 300 négyzetméteres, többfunkciós konferencia területtel rendelkezik, melyek 160 fő befogadására alkalmasak. Valamennyi egység a legmodernebb audiovizuális eszközökkel van felszerelve.
  • Passzázs és üzletek A megnyitást követően a passzázs továbbra is bárki számára megtekinthető és átjárható. A kényelmes működés érdekében az egykori üzletek helyett a Párisi Passage Café & Brasserie étterem és kávézó kapott itt helyet. Az üzletek az utcafrontról, a Ferenciek tere felől érhetők el, melyek széles vásárlói kört céloznak a legkisebbektől a legnagyobbakig, végső kialakításuk pedig jelenleg is zajlik.