Francia hétvége és színpompás őszi élmények Balatonfüreden

A nyár véget ért, de a Balatoni élmények tovább folytatódnak! Testet-lelket melengető szauna szeánszokkal, tematikus gasztro estekkel, és zenés hétvégi programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat Balatonfüreden, a Hotel Silverine Lake Resort.

“Egy újabb különleges Gasztro hétvége, ezúttal a francia gasztronómia jegyében. Meghívott vendégünk a csopaki Buborék Bisztró tulajdonos-chefje, Németh Gyula, aki elkalauzol minket a francia kulinária utánozhatatlan világába. Élményvacsora, welcome Champagne, látványos osztriganyitás, nyereményjáték és a persze legkülönlegesebb francia fogások várják az érdeklődőket” – így invitálja az érdeklődőket a szálloda.

Kora őszi pihenés, kedvező áron, minimum 13% kedvezménnyel és számos kikapcsolódási lehetőséggel. “Díjmentes szauna show, gazdag félpanziós ellátás és kiemelt gasztro estek, kellemes wellness, mindez megújult, Premium környezetben. Foglalja le szobáját honlapunkon online, kockázatmentesen és élvezze vendégszeretetünket Balatonfüred szívében!” – írja a hotel.