Görög légi szolidaritás: 48 ezer repülőjegy orvosoknak, ápolóknak

Az AEGEAN és a Miles+ Bonus törzsutasok  48.000 retúrjegyet ajánlanak fel 24000 egészségügyi dolgozónak, akik a COVID 19 vírussal fertőzötteket kezelő görög  kórházakban dolgoznak.

Áprilisban összesen  38000 törzsutas ajánlotta fel mérföldjeit/pontjait a koronavírussal fertőzötteket kezelő kórházi dolgozóknak,  az AEGEAN pedig megháromszorozta a felajánlott mérföldeket számát, ezzel járulva hozzá, hogy összesen  24000 kórházi alkalmazott elutazhasson valamelyik görögországi úticélra. A dolgozók július 21-31- között tudnak regisztrálni az AEGEAN weboldalán, majd az összesített és ellenőrzött adatok alapján igényelhetik az AEGEAN útvonalhálózatán felhasználható jegyeket.

Az AEGEAN vezérigazgatója, Dimitrios Gerogiannis jelezte: “Örömteli , hogy az Aegean Miles+Bonus tagjainak felajánlásával együtt összesen 48 000 retúr jegyet kínálhatunk a COVID-19 -es betegeket kezelő kórházakban dolgozóknak. Ezzel a gesztussal  hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elismerjük erőfeszítésüket a vírussal szembeni védekezésben. Mindannyiuknak nagyon kellemes utazást kívánunk! ”

A görög egészségügyi miniszter, Vasilis Kikilias kijelentette: „Szeretnék köszönetet mondani az AEGEAN és a Miles + Bonus program tagjainak a nagylelkű ajánlatért. Ez egy őszinte elismerés, támogatás az országos egészségügyi rendszerben dolgozók számára, akik az elmúlt néhány hónapban és ma is küzdenek a COVID-19okozta megbetegedés ellen.