Hévízen van egy hely, ahol minden pillanat Önről szól…

A hévízi ötcsillagos Lotus Therme Hotel & Spa egyedisége abban rejlik, hogy távol a nagyváros zajától egy csodálatos, 17 hektáros parkban a valódi kikapcsolódást helyezi a középpontba.

A szolgáltatások élén a fürdőzés, a rekreáció és a feltöltődés áll. Ehhez több mint 600 m2 vízfelület, 5 belső és 1 külső medence várja a fürdőzés szerelmeseit az év mind a négy évszakában.

A masszázsok, szépség- és wellness kezelések sora végtelen és nehéz kiemelni csak egyet, de a szálloda saját Lotus masszázsa egy igazi különlegesség. A szálloda terapeutái ennek a lazító masszázsnak a megalkotásához elsősorban a vendégek visszajelzéseire, igényeire támaszkodtak és azt tűzték ki célul, hogy testünk és lelkünk újra egyensúlyba kerüljön.

Több millió Tripadvisor utazótól érkezett vélemények alapján a Lotus Therme világszerte a legjobb szállodák közé tartozik.

Elképzelte, hogy minden pillanat Önről szól?  Most 20% kedvezménnyel foglalhat a szálloda honlapján! Az ajánlat visszavonásig érvényes 2021. június 1. és 30 között (utolsó elutazás). További akciókkal vagy kedvezményekkel nem vonható össze, kivéve a szálloda hűségutalványa.

Lotus Therme Hotel & Spa • 8380 Hévíz, Lótuszvirág u. 1. • +36 83 500 500 • info@lotustherme.net • www.lotustherme.net

(Támogatott tartalom)