Katar újra várja a teljes oltottsággal rendelkező turistákat

Discover Qatar és a Qatar Airways Holidays közös kampányában egyedülálló “Family and Friends” csomagajánlatokat kínál az országba látogatóknak.

Katar újra várja a teljes oltottsággal rendelkező turistákat. A beutazási feltételekhez tartozik többek között, hogy a turistáknak visszaigazolt szállásfoglalással kell rendelkezniük. Az ajánlatokban exkluzív hotelek szerepelnek, amelyek ráadásul jelentős megtakarítással foglalhatók. A QatarAirways Csoport vezérigazgatója, AkbarAl Baker úr így nyilatkozott: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk az ország újranyitásának. A lehető legbiztonságosabb módon várjuk a hozzánk látogatókat támogatva ezzel az ország turizmusának fellendülését. Katar a kristálytiszta vizek, az egyedülálló ökoszisztéma révén rengeteg látnivalót kínál. Olyan világot kínál amit a modernizmus és a hagyományok egyaránt inspirálnak. A városi és sivatagi túrákon a résztvevők utazásuk minden lépését velünk élvezhetik. Reméljük sokan megismerik az ország híres vendégszeretetét, kultúráját, örökségét, valamint Doha pezsgő városát. A Discover Qatar ehhez kínál exkluzív ajánlatokat.”

A “Family and Friends” csomag személyenként 1,721 QAR-tól (Mintegy 137 ezer forint) kezdődik és öt, hét vagy tíz éjszakás tartózkodásra szól olyan dohai luxusszállodákban, mint például a Hilton Doha, a Hilton Salwa Beach Resort, a Ritz-Carton Doha, Mondrian Doha, a Westin Doha Hotel & Spa és az Al Messila Resort. A csomagok tartalmazzák a reggelit, 20%-os kedvezményt a szállodában elfogyasztott ételek és italok árából, a reptéri transzfert, továbbá egy négy órás “Discover Doha” városnéző programot amely során a legismertebb látványosságokkal és nevezetességekkel ismerkedhetünk meg és egy izgalmas sivatagi túrát amely Katar egyik rejtett gyöngyszeméhez, egyfestői beltengerhez kalauzolja el a látogatót.

A szülőkkel együtt utazó 12 év alatti gyermekeknek a szállás ingyenes. Igényelhető a “Meet and Assist” szolgáltatás is, így a dohai Hamad Nemzetközi Repülőtérre való megérkezés igazán zökkenőmentes és kényelmes. A Discover Qatar további izgalmas ajánlatokat kínál városi túrákra és más kirándulásokra.