KLM: interaktív térképen, hogy hova és miként repülhetünk járvány idején

A koronavírus-járvány idején az utazási szabályok rendkívül bonyolultak lettek, folyamatosan változnak, ezt a KLM is érzékeli. Ezért olyan interaktív térképet vezet be, amely áttekinthető, egyértelmű formában mutatja meg a célországra vonatkozó szabályokat.

A KLM online, interaktív térképe a „Where can I fly to?” nevet kapta, és a KLM hálózatán elérhető összes ország szerepel az adatbázisban. Az induló ország, valamint az oltásra vonatkozó opció kitöltése után a térkép nem csak a holland légitársaság járataival elérhető célállomásokat, hanem az azokra vonatkozó beutazási szabályokat is megmutatja.

Az itt elérhető szolgáltatás a legfrissebb, aktuális menetrendi adatokat, illetve beutazási szabályokat használja. Az oltottaknak be kell pipálnia az erre vonatkozó opciót, és a térkép színkódokkal jelöli az egyes országokat a szabályok alapján. A részletes előírásokhoz a KLM TravelDoc oldalra irányít át. A KLM járatain továbbra is a legszigorúbb egészségvédelmi intézkedések vannak érvényben, amelyeket az APEX szervezet Gyémánt minősítéssel látott el, ez a legnagyobb presztízsű elismerés ebben a kategóriában.