Kötelező biztosítás díjkalkulátor – Sok időt spórolhatsz meg így magadnak

A kötelező biztosítás díjkalkulátor egy kifejezetten arra a célra kifejlesztett eszköz, hogy segítsen a különböző biztosítások elemzésében, összehasonlításában és a biztosítási fedezet megtervezésében. A kalkulátor minden követelményt figyelembe véve a legjövedelmezőbb és leghatékonyabb csomagokat listázza részünkre. A kalkulátor segítségével pontos becslést kaphatunk arra vonatkozóan, hogy mekkora kötelező biztosítási díjat kell majd fizetnünk az adott gépjárműre.

Hogyan kell használni a kötelező biztosítási díjkalkulátort?

A biztosítási díjkalkulátor nagyon könnyen használható, így csupán pár egyszerű lépést kell követnünk ahhoz, hogy megkapjuk a szükséges árajánlatokat. Sokaknak segített már a Biztoshely kötelező biztosítás díjszámolója. Első lépésben el kell döntenünk azt, hogy egyedi igények alapján szeretnénk a kalkulációt vagy pedig a legalacsonyabb ajánlatot keressük. Itt érdemes az egyedi igényeket bejelölnünk. A kalkulátor rákérdez, hogy kívánunk-e balesetbiztosítási kiegészítőt vásárolni, igénylünk-e assistance szolgáltatást, ha vétlenek vagyunk a balesetben akkor fizessen-e a biztosító, illetve vállaljuk-e, hogy csak elektronikus úton tartjuk a biztosítóval a kapcsolatot. Ha minden kérdésre igen választ adtunk, akkor következhet a személyes adatok megadása. Kérik a tulajdonos és az üzembentartó nevét, a tulajdonos személyes adatait, a jogosítvány keltét. Ezután következhetnek a jármű adatai, amelyre a biztosítást szeretnénk kötni. Rákérdeznek a jármű gyártási évére, a forgalomba helyezés időpontjára, a használati módra és a vásárlás évére. A következőkben pedig a szerződésekkel kapcsolatos kérdésekre kell választ adnunk. Milyen díjfizetési módot szeretnénk és mi legyen az üteme. Választhatunk havi, negyedéves vagy akár éves díjfizetést is. A rendszer a díjfizetés kezdetét automatikusan kitölti arra az időpontra, amikor a kalkulátort használjuk. A pótdíjak kiszámításához pár kérdésre kell válaszolnunk, mint például arra, hogy külföldön is tartósan használjuk-e a járművet. A személyes adatok és a szerződés adatainak megadása után már csak a kedvezmények és a kiegészítők kiválasztása következik. Ha minden adatot pontosan kitöltöttünk, akkor a kötelező biztosítás kalkulátor megjeleníti a képernyőn az összes szükséges információt a biztosítással kapcsolatban.

A biztosítások összehasonlítása

A kötelező biztosítás kalkulátor a 2022 és 2023-as évre összesen 11 biztosító ajánlatát hasonlítja össze és jeleníti meg. Nekünk semmi mást nem kell tennünk, mint kiválasztani a számunkra legkedvezőbb ajánlatot. A biztoshely.hu biztosítási portál minden segítséget megad ahhoz, hogy a legkedvezőbb biztosítás mellett tegyük le a voksunkat és a lehető legolcsóbb biztosítást köthessük meg járművünkre. A kalkulátort bárhonnan tudjuk használni, hiszen csak internetelérés szükséges hozzá. A kalkulátor segítségével nagyon sok időt takaríthatunk meg, hiszen nem kell sorban állnunk a biztosítóknál annak érdekében, hogy minél gyorsabban megköthessük a biztosítást. A biztoshely.hu árgaranciát vállal és a teljes ügyintézést ingyen biztosítja ügyfeleinek.

(Támogatott tartalom)