Ezen az őszön egészen október 27-ig tart az ikonikus Sobri Halnapok az Öreg Tanyacsárdában.
A „Sobri-féle” halászlé nem csupán egy étel, hanem egy valódi ízkaland. Az ikonikus, a Tanyacsárdában az elmúlt évtizedek alatt fogalommá vált fogás minden cseppjében ott rejlik a nagy halászléfőző Sobri Józsi bácsi öröksége, amely nemcsak az ízekről, hanem a jókedvről és a vendégszeretetről is szól.
A Sobri halászlé különlegessége a mindig tiszta, iszapos íztől mentes ponty, a nagybaracskai fűszerpaprika gazdag színe és fűszere, na meg az a „Sobris” humor és csipetnyi kópéság, amitől minden falat különleges. Józsi bácsi már nincs köztünk, de az ő gondosan megőrzött receptje és szellemisége teszi felejthetetlenné az ételt – és vele együtt az élményt, amit minden vendég hazavihet magával.
A Sobri Halnapok alatt a vendégek az autentikus halászlé mellett olyan különleges halételeket is megkóstolhatnak a lajosmizsei Öreg Tanyacsárdában, amelyek mind külön erre az eseményre összeállított halétlapon szerepelnek.
-azutazo-