Kreatív szappankészítő workshop Nyíregyházán

A helyi, kézzel készült termékek értékére hívja fel a figyelmet a Nyíregyházi Turisztikai Iroda legújabb programsorozata, amelynek első állomásaként a szappankészítés művészetét ismerhetik meg az érdeklődők.

A nyíregyházi workshop során a résztvevők egy tapasztalt vegyész-fitoterapeuta, Tóthné Balogh Mária segítségével tanulhatják meg a szappankészítés alapvető technikáit, aki lépésről lépésre vezeti őket az alkotás folyamatában. A szappanokat glicerines-kecsketejes alapanyagokból készítik majd, amelyeket natúr összetevőkkel, gyógynövényekkel és 100%-os természetes illóolajokkal színesíthetnek.

Az esemény különlegessége, hogy nem csak a helyieknek szól, hanem a turistákat is megszólítja. “Ez egy remek alkalom arra, hogy a város látogatói betekintést nyerjenek a helyi kézműves termékek világába, és egyedi emléket vihessenek haza magukkal” – mondta Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A workshopra 2023.július 12-én, 14 órától várják a város lakóit és látogatóit a MagicHerb kreatív műhelyében. Cím: Nyíregyháza, Debreceni út 173/a. A részvétel ingyenes, azonban a korlátozott helyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezés (a résztvevők számának megjelölésével):
Nyíregyházi Turisztikai Iroda. Email: tdm@nyiregyhaza.info.hu Telefon: 06-42-310-735