Már hosszabb utazáshoz is jó lehet a közösségi autó

Mostantól akár egy hónapra is bérelhetők a SHARE NOW autói. Elsőként tette elérhetővé Magyarországon a hosszútávú carsharing szolgáltatást a SHARE NOW.

A privát és vállalati ügyfelek folyamatosan növekvő hosszabb csomagok iránti igényeire reagálva a SHARE NOW Magyarországon elsőként vezette be a hosszútávú carsharinget: benzines autói napos csomagokban 1-től már egészen 30 napig bérelhetők. Külön kaució fizetésére nincs szükség: a meghatározott számú kilométert tartalmazó csomagokban benne van a benzinköltség, az országos autópályamatrica és a 100 ezer forintban maximalizált casco-önrész. A felhasználónak elég beülnie, vezetnie, majd a SHARE NOW zónában lezárnia az autót. Többnapos bérlés esetén előfoglalással házhoz is rendelheti az autót a szolgáltatás applikációjából.

Természetesen magánutakra, akár 1-2 hetes vakációkra is el lehet vinni az autókat, amelyek között mostantól egy új márka sokoldalú városi szabadidőautója, a Peugeot 3008 is megtalálható. Az 520 literes csomagterével nagybevásárlásra vagy csoportos kirándulásokra egyaránt tökéletes autók Buday Bence szerint. Sokoldalúságuk, nagy belterük és kényelmük miatt különösen népszerűek lesznek csomagbérlések esetén. Ezekkel együtt immár 390 autó közül választhatnak Budapesten a SHARE NOW felhasználói.