Megkönnyítik a kirándulást: már elérhető a MÁV-Volán Bakony napijegy

Már megvásárolható a Bakony napijegy, ami korlátlan utazási lehetőséget biztosít a MÁV-Start Veszprém-Győr vasútvonalán és a Volánbusz kijelölt környékbeli járatain.

A MÁV-Volán csoport az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy az új napijegynek köszönhetően a Bakony “páratlan” turisztikai úticéljai, népszerű kirándulóhelyei még könnyebben elérhetőek. A térség jobb elérhetősége érdekében áprilisban jelentős menetrendi fejlesztés is történt a vonalon: kétóránként, ütemesen közlekednek a vonatok Győr és Veszprém között – tették hozzá.

Kiemelték, a Bakony napijegy április 22. és június 15. és szeptember 1. és október 31. között hétvégi és munkaszüneti napokra, június 16. és augusztus 31. között pedig minden napra váltható. Az érvényesség napján korlátlan utazásra jogosít a MÁV-Start Győr-Veszprém vasútvonalán és a Volánbusz járatain Veszprém-Lókút-Eplény-Olaszfalu-Pénzesgyőr-Zirc-Nagyesztergár-Bakonynána-Szápár-Csetény-Veszprémvarsány-Románd-Bakonyoszlop-Dudar-Borzavár-Bakonybél-Porva-Csesznek-Bakonyszentkirály-Fenyőfő-Bakonykoppány-Bakonyszücs-Bakonyszentlászló-Bakonygyirót települések közötti utazásra.

A napijegyet a MÁV-Start pénztáraiban, a megújult ELVIRÁ-n, valamint a MÁV applikáción keresztül lehet megváltani – áll a közleményben. (MTI)