Megújul a hévízi Hotel Europa Fit szálló

MTI/Varga György

Az 1,4 milliárd forintot meghaladó összegű fejlesztés során már felújították az apartmanszobákat, hat lakosztályt, megújult a wellnessrészleg és az uszoda, továbbá a szálloda fogadótere, valamint a szabadtéri medence körüli terület.

A hévízi hotel 500 millió forintos támogatással indította tavaly rekonstrukciós programját, amely 2022 végére fejeződik be. Horváth Ferenc, a Hotel Európa Fit vezérigazgatója úgy fogalmazott, a hotel folyamatos megújításába illeszkedően a Kisfaludy projekt segítségével felújították az apartmanszobákat, hat lakosztályt, megújult a wellnessrészleg és az uszoda, továbbá a szálloda fogadótere, valamint a szabadtéri medence körüli terület. Digitális fejlesztéseket valósítottak meg, “okosszobákat” alakítottak ki, ami még magasabb szintű élményt kínál a vendégeknek.

MTI/Varga György

Tóth János, a szálloda igazgatóságának elnöke a tavaly kezdett beruházásokról azt mondta: ezeknek a készültségi foka már meghaladja az 50 százalékot. A felújításokkal versenyképes “terméket” kínálnak majd, ami az erős nemzetközi versenyben is megállja a helyét. (MTI)