Német újraindítás: startol a DZT „Embrace German Nature” globális kampánya

Fotó: DZT Francesco Carovillano

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) tovább erősíti Németország pozícióját fenntartható úticélként a nemzetközi versenyben. Új ‚Embrace German Nature‘ globális kampánya elindításával ráirányítja a potenciális németországi utazók figyelmét a nemzeti természeti tájakra és a fenntartható üdülési élményekre a vidéki régiókban.

Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke így nyilatkozott: „A kétéves koronavírus miatti pandémia háttere előtt megnőtt az emberek értékrendjében a figyelmesség, a fenntarthatóság és az érintetlen természet iránti vágyakozás. Az ‚Embrace German Nature‘ kampánymarketingünk töretlen folytatása, amely újra és újra márkamagunk központi elemeként határozza meg a „Természet és pihenés” és a „Fenntarthatóság” témáit.

Jelenleg Németország az IPK International felmérése szerint már a második helyen áll az európaiak legkedveltebb nemzetközi természeti úti céljainak listáján. Emellett az Inspektour „Destination Brand 21” felmérése is alátámasztja, hogy a beutazás számára fontos küldőpiacokon Németországot nagyon megfelelő desztinációként ítélik meg a vidéki, illetve a fenntartható üdülésekre. Ezen pozíciónkat szeretnénk még tovább erősíteni azáltal, hogy reklámokkal támogatjuk a vidéki üdüléseket, a hosszabb utazásokat és a fenntartható üdülési élményeket.”

Az ‚Embrace German Nature‘ digitális kampányként indult el áprilisban. A kampány központi eleme a kampányfilm, illetve új digitális eszközként a 8D-s hangzással készült videók.