Pár nap és indul a 7. Paloznaki Jazzpiknik!

Csütörtökön kezdődik a Paloznaki Jazzpiknik; Fotók: Chripkó LiliCsütörtökön kezdődik a Paloznaki Jazzpiknik; Fotók: Chripkó Lili

Jamie Cullum / SOUL II SOUL ft Jazzie B & Caron Wheeler / Electro Deluxe / Kraak & Smaak Live Band / Geszti+Jazz+Az+Lányok

Jazz, bor, buli, Balaton – 2018. augusztus 2-3-4.

Csütörtökön a csillagok alatt, Jamie Cullum lendületes zongorajátékával indul a 7. Paloznaki Jazzpiknik, amiről már korábban részletes leírást közöltünk.

Ami plusz infó még a rendezvényről, hogy érdemes minél több fotót feltölteni az Instára, melyen keresztül jó célt támogathat. Ugyanis a Paloznaki Jazzpiknik minden évben több fontos ügyet is támogat, legyen az Paloznak Önkormányzata vagy a tehetséges gyermekek továbbképzése. Idén a piknik a Bátor Tábor mellé állt, hogy egy közös Instagram kampányon keresztül járuljon hozzá a táboroztatáshoz és a mosolyt fakasztó élményekhez.

A fesztiválon készült, #piknikmosoly hashtaggel Instagramra feltöltött képek mindegyike után a rendezvény 50 forinttal támogatja a Bátor Tábor ügyét. Vidd az üzenetet, segítsünk együtt!