Rangos turisztikai díjat vehetett át a Wizz Air

Az Év Vezető Európai Diszkont Légitársaságának járó díjat kapott a Wizz Air a 30. alkalommal megrendezett World Travel Awards eseményén.

A vállalatot többek közt azért ismerték el, mert elkötelezett a világszínvonalú ügyfélkiszolgálás kialakításában, miközben a fenntartható repülés területén is úttörő munkát végez.

A World Travel Awards a turisztikai iparág legnagyobb kiválóságait és innovációt díjazza. Az elismerés megerősíti, hogy a Wizz Air nemzetközi szinten tölt be vezető szerepet az utasok páratlan minőségű kiszolgálásában és a környezettudatos szemléletben.

„Hihetetlenül megtisztelő számunkra, hogy a zsűri a Wizz Airnek ítélte ezt a rangos díjat. Ez megerősíti hitünket abban, hogy a magas szintű ügyfélkiszolgálás és a fenntartható repülés iránti elkötelezettségünk a helyes út. Az elismerés bizonyítéka csapatunk nagyszerű munkájának és utasaink hűségének” – mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs vezetője, aki a grúziai Batumiban vette át a díjat.

A Wizz Air következetesen bizonyította fáradhatatlan törekvését az ügyfélkiszolgálás fejlesztésében: csak tavaly több mint 45 millió utasának nyújtott kellemes, zökkenőmentes és megfizethető utazási élményt. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségét pedig mi sem igazolhatná jobban, mint a flottájában található üzemanyagtakarékos repülőgépeinek száma, beruházásai a fenntartható üzemanyagok fejlesztésébe, a légitársaság munkatársainak sokszínűsége – a kollégák 100 különböző országból érkeztek –, valamint a környezeti hatások csökkentésére fordított kiemelt figyelem.

A Wizz Air az elmúlt években folyamatosan redukálta szén-dioxid-kibocsátását, amely az iparágban kiemelkedően alacsonynak számít. Az ambiciózus fenntarthatósági stratégiájának részét képezik továbbá azok a változtatások, amelyeket 185 repülőgépén valósított meg, beleértve az áttérést a biológiailag lebomló evőeszközökre, a szintetikus bőrrel bevont ülések használatát, a pilóták nyomtatott fedélzeti anyagainak elektronikus eszközökkel való helyettesítését.