Roadshow hét a Sun&Fun Holidaysnél

Tizenhárom török luxus szálloda kínálatával Debrecen és Miskolc után Budapesten fogadta a tour operátorokat a Sun&Fun Holidays csapata a Presztízs Hotelben.

Kovács Zsolt szerint jó szezont zártak az idén Fotó: Urbán Györgyi

A rendezvényen Kovács Zsolt, a társaság sales managere kiemelte, hogy jó szezont zártak az idén, az utasok prémium kategóriájú szálláshelyeket foglaltak, így az árbevételük jelentősen nőtt. A vagyoni biztosítékukat 1,7 milliárd forintra növelték és társ cégük, a Last Call Travel 300 millió forintos kauciót igazolt 2022-re ezzel a legnagyobb utazási iroda lett a Sun&Fun Holidays. A török specialista tervei szerint az idei 5 budapesti és egy debreceni járat után hetente 8-10 indulása várható. Kínálatukban van családi elhelyezés, felnőtt hotel, bungalow, medencekapcsolatos szoba és a felső luxus igényt kielégítő szállás is.

Törökország mellett kínálnak még utakat, szállást Rodoszon, Krétán és Zakynthoson, Bulgáriában, Hurghadában, Észak- és Dél-Cipruson is a jövő szezonra.

Kovács Zsolt elmondta azt is, hogy Magyarországon 660 aktív viszonteladós partnerhálózattal dolgoznak. Az utasok elégedettek szolgáltatásaikkal, 1000 utasra 3-4 reklamáció jut. Korábban írtunk az idén elkezdődött magyar erdő telepítésről, ezt folytatják, az 1 foglalás 1 fa mottó 2022-re is igaz lesz.

Hámos Patrícia referatúravezető néhány, foglalással kapcsolatos praktikus információt osztott meg a közönséggel. Megtudtuk, hogy náluk az útlemondási biztosítás benne van a részvételi díjban, és akár önrész kiváltó BBP is köthető. Felhívta a figyelmet az idén debütált Sun Comfort csomagokra, amelyek lényege, hogy minimális díjfizetés mellett indulás előtt 30 vagy 15 nappal az utazás költségmentesen visszamondható.

A roadshow utolsó állomása csütörtökön Győrben lesz.

Urbán Györgyi