Stuttgart messze több, mint iparváros, a Best Western Plus Hotel Fellbach-Stuttgart pedig több, mint üzleti szálloda

 

Ha a puding próbája az evés, egy város megismerésének próbája maga az utazás. Ha pedig útrakelünk, hamar megtapasztaljuk, hogy Stuttgart az üzleti lehetőségek mellett számtalan izgalmas attrakcióval és a helyi borvidék csodás látványával is várja az utazókat, akik minden tekintetben otthonra lelnek a Best Western Plus Hotel Fellbach-Stuttgartban.

 

Persze a Mercedes üzeme és központja ma is Stuttgartban van, de Stuttgart már így is messze több, mint egy unalmas iparváros. És nem csak azért, mert a Mercedes a retro és a legújabb modelljeit felsorakoztató izgalmas múzeummal ajándékozta meg a várost. Hanem azért is, mert Stuttgart megújult történelmi belvárosában vagy a környező hegyeken járva, a legendás TV torony tetejére érve, garantáltan feledhetetlen élmények várják azt, aki egy kellemes pihentető utazásra érkezik Baden-Württemberg tartomány fővárosába. Amelyet egy olyan szépséges borvidék ölel körül, amelynek parádés borait vétek lenne kihagyni.

Ezért van az, hogy miközben Stuttgart továbbra is az üzleti és konferencia utazók egyik fontos állomáshelye, egyre többen fedezik fel maguknak a város szabadidős élményforrásait is. De bármilyen céllal is érkezünk, az egyik legfontosabb kérdés az, hogy olyan szállodát találjunk magunknak, ami a fekvését és kényelmét tekintve is garancia arra, hogy akkor is jól érezzük magunkat, ha munka ügyben és akkor is, ha pihenni, feltöltődni érkezünk Stuttgartba.

A borok és kongresszusok városában ebből a szempontból kevés jobb választás van, mint a Fellbach-i szőlőhegyek lábánál, zöldövezetben található, 4 csillagos Best Western Plus Hotel Fellbach-Stuttgart, amely a régió meghatározó konferencia és rendezvényhelyszíne a Schwabenlandhalle közvetlen szomszédságában található.

Mivel egy szálláshely kiválasztásánál kulcsfontosságú a lokáció, ez a szálloda nemcsak azért ideális helyszín, mert az autópályáról is kiválóan megközelíthető és hatalmas saját parkolóval várja az autósokat, hanem azért is, mert közvetlenül az épület előtt szálhatunk fel arra az U1-es metróra, amivel mindössze 20 perc alatt elérhető Stuttgart belvárosa. A szálloda lobbijába lépve az is hamar kiderül, hogy a hatalmas belső átriumnak köszönhetően fényárban úszó, kellemes belső tér a kávé és teabárral, nemcsak az üzleti, hanem a baráti beszélgetésekhez is hangulatos színteret biztosít.

„A mi szállodánk attól is különleges, hogy aki hozzánk érkezik, a szó szoros értelmében belekóstolhat a régió ízeibe, mert a bőséges reggeli választékban a pékárútól kezdve a sajtokon át a felvágottig szinte minden a közeli, helyi termelők termékei közül kerül ki” – magyarázza Rene Berroth a szálloda igazgatója. Aki azt is elmondta, hogy a nagyszámú üzleti utazó és konferenciavendég kényelmét biztosítva a felújított szobák belső tere és a gyors wifi is maximálisan a mobil munkavégzést segíti.

„Mivel ma már egyre gyakoribb, hogy még az üzleti utazók is szeretik aktívan kihasználni a szabadidejüket, mi ehhez is maximális támogatást adunk. Szállodánk vendégeinek nemcsak azért éri meg letenni az autójukat nálunk, mert az U1-el átszállás nélkül a belvárosba jutnak, hanem azért is, mert a hotel által biztosított kerékpárokkal, elektromos kerékpárokkal a környező borvidék felfedezésére is elindulhatnak” – teszi hozzá a hoteligazgató. Megemlítve, hogy a szálloda saját fitnesz- és wellnessrészlege is a vendégek felfrissülését szolgálja.

Ha pedig kikapcsolódás, kár lenne megfeledkezni az olyan messze földön híres eseményekről, mint amilyen a Cannstatti Tavaszi Fesztivál, a Cannstatti Wasen, a Stuttgarti Nyári Fesztivál és a Stuttgarti Borfalu, valamint a régió nyár végi városi és borfesztiváljai, amelyek már önmagukban is olyan élményeket ígérnek, amiért érdemes ellátogatni Stuttgartba és a Best Western Plus Hotel Fellbach-Stuttgart-ba.

Érsek M. Zoltán