Tengerentúlon bővít a Lufthansa: több amerikai járata lesz, mint a járvány előtt volt

A Lufthansa Airlines 2024. június 4-től egész évben heti öt alkalommal repül majd a középnyugati Minneapolisba

A Lufthansa 2024 nyarán hárommal bővíti a Frankfurtból és Münchenből az Egyesült Államokba induló járatainak számát.

Jövő nyártól a Lufthansa összesen 27 amerikai célállomást kínál majd, többet, mint a járvány előtt. A minnesotai Minneapolis és az észak-karolinai Raleigh-Durham nemzetközi repülőtér két új célállomás, ahová Frankfurtból indulnak gépek. Münchenből a Lufthansa először repül majd Seattle-be.

A Lufthansa Airlines 2024. június 4-től egész évben heti öt alkalommal repül majd a középnyugati Minneapolisba. A Mississippi folyó partján fekvő város ideális kiindulópont Minnesota állam felfedezéséhez, ahol a városi kifinomultság és az izgalmas szabadtéri kalandok találkoznak. Számos nemzeti park található itt, és lehetőség nyílik a látványos északi fény megcsodálására.

A Lufthansa első alkalommal veszi fel a Raleigh-Durham járatot a menetrendjébe. Charlotte után ez a légitársaság második célállomása Észak-Karolinában. A Lufthansa 2024. június 6-tól egész évben heti ötször is repül majd ebbe az üzleti utazók számára különösen érdekes városba. Raleigh-Durham térségében számos német vállalatnak van telephelye, és az alkalmazottak most először kapnak optimális kapcsolatot Németországgal és a Lufthansa globális hálózatával.

A Lufthansa Airbus A350-es gépe 2024. május 30-án repül először Münchenből Seattle-be. A müncheni járat kiegészíti a Lufthansa frankfurti csomópontjáról Seattle-be közlekedő, már meglévő napi járatokat, így további utazási lehetőségeket kínál Washington államba.