Vízi élményközpont mellett újult meg a Thermalpark Panzió

Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb vízi élményközpontja és termálfürdője a Csallóköz szívében található Dunaszerdahelyi Thermalpark, amely mindössze fél órára van a magyar határtól. A legújabb fejlesztési mérföldkőhöz érve adták át a fürdő területén lévő, felújított és kibővített Thermalpark Panziót.

Mivel a fürdőkomplexum fejlesztése és fejlődése töretlen az elmúlt években, mára a Dunaszerdahelyi Thermalpark komplex szolgáltatást nyújt a Csallóközbe érkező vendégeknek. A panzió felújítása 2 évvel ezelőtt kezdődött meg, és a termálfürdő jó gazdálkodása révén önerőből sikerült megvalósítani. A fürdő ezzel jelentősen bővítette a szálláskapacitását, így a megújult és kibővült panzióba érkező vendégekkel nemcsak megtarthatják, hanem emelhetik is a tavalyi, 480 ezres vendégszámot.

Nyugtató meleg színek, letisztult, modern formák, praktikus elegancia –ezek a panzió hívószavai, amelynek külső és belső design-ja Pintér Zoltán és Hegyi Andrea tervezők munkáját dicsérik. A 28 szoba közül mindegyik egyedi, más-más hangulatot kelt, de mindről elmondható, hogy kellemes, modern berendezésű két-négy ágyas szobák, kilátással a strand és a természetes tó területére. A kellemes, modern berendezésű két-négy ágyas szobák ideálisak egy tökéletes családi nyaraláshoz, de egy romantikus wellness pihenéshez is. A stílusosan berendezett szobák otthonos és kényelmes tartózkodást biztosítanak a leendő vendégek számára.

A szálláshelyre érkezdő vendégek pedig természetesen élvezhetik a fürdő szolgáltatásait is. A Dunaszerdahelyi Thermalpark 18 hektáros területén hat kültéri és négy beltéri medence található. A nyári szezonban természetes tó is várja a kalandvágyókat vízi akadálypályával, vízi biciklikkel, SUP-okkal és kajakokkal. A fürdő medencéi, impozáns szaunavilága, sportpályái, háromcsillagos szállodája, négy évszakos kempingje és a most átadott négy csillagos panziója biztosítják, hogy minden vendég megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási és pihenési lehetőséget.

-azutazo-