Workshoppal indult az év a török specialistánál

A Sun&Fun Holidays utazási roda 2024 évi árualapját és újdonságait mutatta be Debrecenben és Budapesten az országos partnerhálózat meghívott szakembereinek. A rendezvényre 15 török hotel érkezett, hogy élőben mutassa be árukínálatát  a viszonteladó irodák képviselőinek.

A Ritz-Carlton Hotel különterme nem véletlenül telt meg a török specialista Sun&Fun rendezvényén Budapesten. A kiemelkedő érdeklődés is azt bizonyítja, hogy Törökország továbbra is rendkívül népszerű a magyar utazók körében. Ezt mutatja az is, hogy miközben a török riviéra évek óta ott van a magyar utazók toplistáján, 2023-ban a Sun&Fun Holidays utazási iroda újabb sikeres évet zárva 45.000 elégedett magyar utas pihenéséhez járult hozzá.

A tervek szerint a sikertörténet idén is folytatódik: hetente 40 charter járatok indul a Török Riviérára, Krétára, Rodoszra, Zakyntosra, Ciprusra, Bulgáriába, Hurghadára és Sharm El- Sheikhre. Emellett pedig újdonságként hamarosan csak szállásfoglalás is lehetséges lesz 100 országra kiterjedően.

Az, hogy az utazási iroda a szó szoros értelmében a biztosra megy, jól mutatja, hogy a Sun&Fun Holidays Magyarország legnagyobb vagyoni biztosítékkal rendelkező utazási irodája: a Colonnade- Atlasz biztosító vagyoni biztosítéka 2024-re 3 milliárd Ft-ra szól.

-azutazó-