Mizújs Babám? Itt az alföldi vizes fesztivál.

Idén először berobban a nyárba az első alföldi vizes fesztivál is! A különleges névre keresztelt Mizújs Babám? nem mindennapi line-up-pal, gyönyörű tóval, őrült vizes élményekkel kecsegtet. Csak a bikinit ne felejtsd otthon!

Június 27-29-ig vár téged is az első Mizújs Babám? fesztivál, mely az elnevezéséhez hűen, különleges élményeket ígér. A zenei kínálat annyira változatos (gondoljunk csak a Carson Coma-ra, akik a fiatalok kedvencei, a retró kedvelőknek a Groovehouse-ra, vagy Topicra), hogy minden életkor megtalálja a számára leginkább tetsző zenei stílust. A helyszínen egy csodálatos tó található, amelyben vizibiciklizni és supozni is lehet majd, ezenkívül kül- és beltéri medence, emellett egy fantasztikus értékekkel bíró gyógyvizes medence is, amelyet 2016-ban hivatalosan is gyógyhellyé minősítettek.

Gyopárosfürdőt a környékről már jól ismerik, de most a fesztivál miatt a rendezők hisznek abban, hogy szélesebb körben is felkerül a felkapott turista helyszínek térképére. Minden adottsága megvan ehhez, s ebben is fontos szerepe lehet a fesztiválnak, mely kisebb városnyi embert, 10.000 főt is képes befogadni. Nem beszélve arról, hogy a fesztiválra érkezők, a ma legnépszerűbb előadók esti koncertjein három különböző helyszínen bulizhatnak.

“A nagyszínpadon nem kisebb előadókkal találkozhatunk, mint Tujamo, Metzker Viktória, L.L Junior, K.Kevin vagy a már említett Carson Coma, ám a kisszindpad sem szégyenkezhet, hiszen ide várjuk első nap a Hiperkarmát, majd Nemazalány x Sofit,, utolsó nap pedig, a méltán népszerű Honeybeast-et. Ezen kívül a bulizók a Burn Partyarénában táncolhatnak hajnalig Pixa négynegyedére, vagy a Rádió 1-es Bréda Biára. Számunkra nagyon fontos a közösség, és a közösségépítés is.” – részletezte Irimiás László főszervező.

-azutazo-