Új gép az American Airlinesnál

 „Ez egy nagyon fontos lépés, hogy bemutathassuk, mennyire az utasaink állnak minden fejlesztésünk és döntésünk mögött.” – mondta Virasb Vahidi, az American kereskedelmi vezérigazgatója.


Az első osztály egyik új, teljesen elfektethető ülése

„Ez a repülőgép a kényelem, kapcsolattartás, és komfort új szintjét hozza el az ügyfeleink számára. Külön öröm számunkra, hogy az iparágban elsőként jelenthetjük be minden (első és business osztályon  található) üléssorra a teljesen vízszintes pozícióba állítható üléseket, emellett a nemzetközi wifi és a különleges, székbeépített multimédiás szórakoztatóegység szolgáltatásunkat.”


A business osztály, a szintén teljesen elfektethető ülésekkel

Az egyéb újítások közé tartozik az új belső elrendezés és a hangulatvilágítás is. Emellett a „prémium kabinban” elhelyeznek egy kisebb bárt is, ahová az utasok (feltételezhetően az első osztályról) kijárhatnak némi frissítőkért és édességekért. Az Egyesült Államokban ez lesz az első olyan gép, amin erre lehetőség nyílik. A digitális szórakoztatás területén pedig a 120 mozifilm, 150 tv program, és több mint 350 hanganyag gondoskodik arról, hogy egy pillanatra se unatkozzon az utazóközönség.


A turista osztályon kialakításánál is igyekeztek a lehető legjobban kiszolgálni az utasok kényelmét

A január 31-től Dallas/Fort Worth – Sao Paulo útvonal lesz az első járat, ahol bemutatkozhat az új Boeing. A későbbiekben az American tervezi, hogy a gépe Dallasból és New Yorkból is közlekedik a londoni Heathrow reptérre.


A különleges hangulatvilágítás és a fények elhelyezése, illetve a mennyezet kialakítása tágabb hatást kölcsönöz a folyosóknak, nem beszélve az elegánsabb kinézetről.

forrás: btnews.co.uk

Legyél az első hozzászóló "Új gép az American Airlinesnál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*