Új, gazdaságos csomagajánlatok az Air France-nál

 A február 6-ától életbelépő ajánlatnál két különböző kategória közül választhatnak: az egyik a hagyományos, mindent magába foglaló, klasszikus all-inclusive ellátás, míg a másik, az úgynevezett MiNi ellátás, mely egy egyszerüsített csomag, alapvetőleg a feladott poggyásszal nem rendelkező utasokra szabva, ahol a megtett útért nem kapnak Flying Blue mérföldeket (melyeket beváltva, későbbiutak során kedvezményesen repülhetnek a társasággal). Ezek a MiNi, diszkont csomagok, bruttó 49 eurótól kezdődnek.

A francia légitársaság célja ezzel, hogy alkalmazkodjon a megváltozott vásárlási szokásokhoz, illetve az új elvárásokhoz úgy, hogy emellett új ügyfeleket is a járataira csábítson. A két új kiegészítő ajánlat egész évben foglalható, illetve kombinálható.

Az új csomagajánlat lehetővé teszi az Air France utasainak, hogy a számukra legkedvezőbb és egyben az igényeiket leginkább kiszolgáló kombinációt válasszák, és így csak azért a szolgáltatásokért fizessenek, melyeket ténylegesen szeretnének is.

Kapcsolódó cikk:

Az „új Germanwings” lesz Európa legmodernebb, à la carte jellegű repülést nyújtó légitársasága

Legyél az első hozzászóló "Új, gazdaságos csomagajánlatok az Air France-nál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*