Nevet váltott a Novotel Budapest Congress

 Magyarország első Novotel szállodája – mely pár éve a márka legújabb sztenderdjeinek megfelelő teljeskörű felújításon esett át – vendégei és partnerei visszajelzései alapján váltott nevet, kifejezvén a hotel mind üzleti, mind szabadidős vendégei részére nyújtott termékeinek és szolgáltatásainak sokszínűségét.

A szálloda elérhetőségei változatlanok:

Novotel Budapest City****
1123 Budapest, Alkotás utca 63-67.
Tel.: 372-5400
Fax: 466-5636
E-mail: h0511@accor.com
www.novotel.com
www.accorhotels.com

A Novotel az Accor csoport közép kategóriájú márkája. Az Accor csoport a világ vezető szállodaüzemeltetője, csaknem 3,500 hotellel és 160,000 alkalmazottal 92 országban. A Novotel következetesen magas minőségű szolgáltatásokat nyújt az üzleti utazóknak és turistáknak egyaránt. Tágas, moduláris felépítésű szobák, éjjel-nappal elérhető kiegyensúlyozott fogásokat kínáló konyha, kiváló tárgyalótermi berendezések, figyelmes személyzet, gyermekeknek szánt helyiségek és fiatalító wellness-környezet jellemzik. A Novotel a fenntartható fejlődés iparági úttörője, minden Novotel szálloda a nemzetközi EarthCheck program részese.

A Novotel közel 400 hotellel várja vendégeit 60 országban a világ legnagyobb városainak központjában, az üzleti negyedek szívében vagy a főbb turista-látványosságok közelében.

Több információért keresse fel a novotel.com oldalt!

Legyél az első hozzászóló "Nevet váltott a Novotel Budapest Congress" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*