Sátorhotelt nyitott a Kempinski Afrikában

 A főként füves, csomókban fákkal tarkított övezet a nagy falkákban megtalálható oroszlánjairól, a területen végighaladó gnúk éves nagy migrációjáról híres, valamint a nemzeti park területén található a maszáj törzsek otthona is.


A szálloda társalgója

A szálloda leginkább a felnőtt utazóknak készült, ezt mutatja az itt fellelhető programok többsége is: az itt megszálló vendégeknek lehetősége nyílik a 4×4-es dzsippekkel szafarira indulni, éjszakai túrákat tenni, madár lesre vagy vad túrára menni, maszáj falvakat meglátogatni, stb., mindezt természetesen profi, szakképzett túravezetőkkel. A fárasztó napi program után pedig kinek ne esne jól egy kis csendes relaxálás a hotel saját medencéjében, ahonnan megnézheti az afrikai naplementét, vagy egy pihentető beszélgetés a tábortűz mellett ülve, ahol megbeszélhetjük a többi vendéggel az aznapi élményeinket. A közelben élő vadállatok miatt pedig senkinek sem kell izgulnia, a tábor teljes területének biztonságára maszáj harcosok figyelnek.


A luxussátor belülről

A Ntiaktiak folyó partján elterülő szálloda összesen 24 vendéget tud egyszerre elszállásolni a 80 négyzetméteres belterületű, klasszikus nagy afrikai szafarik stílusában berendezett sátrakban, melyekhez kültéri és beltéri fürdőszoba is jár. Amennyiben ez se lenne elég, egyik luxussátorukat még egy privát medencével is felszerelték.

Mindezeket a luxuskörülményeket egy teljesen környezetbarát módon sikerült megvalósítania a Kempinskinek: hatalmas organikus kertjében rengeteg-féle zöldséget és gyümölcsöt termeszt vendégeinek. Emellett energiaszükségletének 70%-át napenergiából nyeri, így igyekeznek elkerülni, hogy akár legkisebb sérülést vagy kárt is tegyenek a természetben.


Reggeli kilátás a “szobából”

A természetvédelmi övezet egy óra repülésre van Nairobitól és 90 percre Mombasától. A kétágyas luxussátrakat teljes ellátással, a reptérről való szállítással és a túrák díjait is beleszámítva, forintra átszámítva 97.000,- Ft /fő /éj ártól elérhetőek.


Itt költhetjük el a vacsoránkat

További információk: www.kempinski.com

Legyél az első hozzászóló "Sátorhotelt nyitott a Kempinski Afrikában" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*