Az Attila étterem több szempont alapján vizsgált működését kiemelkedő színvonalúnak találták. A számos szempontot vizsgáló helyszíni értékelés során többek között az étterem élelmiszerbiztonsági feltételeit, konyhai előkészítési és felszolgálási folyamatait, valamint beszerzési és optimális gazdaságossági mutatóit vették figyelembe.
„Magyarországon elsőként a NaturMed Hotel Carbonának adtuk át ezt a világszerte már általánosan elismert minősítést, mely az étterem teljes működési folyamatát értékelte és találta kiemelkedő színvonalúnak” – fogalmazott Bálint Ágnes, a TÜV Rheinland InterCert Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója az ünnepélyes átadón.
„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elsők lehetünk ennek a minőségi tanúsítványnak a megszerzésében. A gasztronómia ugyanis nemcsak a vendéglátás része a Carbonában, de szervesen illeszkedik gyógyszolgáltatásaink rendszerébe is, így különösen fontos a mindenre kiterjedő ellenőrzés és precizitás” – hangsúlyozta Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója.
A szálloda Attila éttermének kiemelkedően magas színvonalát 2013-ban Magyar Termék Nagydíjjal is elismerték az egyedülálló, kalóriakategóriákat színkódolással jelző rendszerének és a speciális diétákhoz, ételérzékenységekhez is alkalmazkodó kínálatának köszönhetően. Hévíz legnagyobb szállodájának étterme a minősítési lehetőséget a Magyar Termék Nagydíjon, a TÜV Rheinland InterCert különdíjaként nyerte el.
Legyél az első hozzászóló "Rangos nemzetközi elismerést kapott a hévízi Carbona étterme" című cikkhez