A gasztrokörút megjelenési, bemutatkozási lehetőséget teremt a hazai elődöntőben induló séfek számára, hogy megmutathassák a csúcsgasztronómia iránt különösképpen érdeklődő szűk közönségnek, hogy Magyarországon is milyen magas szintű a fine dining konyhaművészet. A séfek a helyszínek jellegét, hangulatát és funkcióját figyelembe véve állítják össze a menüsort.
A Magyar Bocuse d’Or Akadémia által, a Szigetközi Friss Víz kiemelt támogatásával megrendezésre kerülő eseménysorozat első állomása 2015. június 5-én a patinás röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállodában lesz. A különleges vacsora kulináris élményeit Molnár Gábor, a tavalyi szakácsolimpián 13. helyezést elért séf garantálja!
A részvételi lehetőségről és az eseményről bővebb információ:
Legyél az első hozzászóló "Indul a Bocuse d’Or Gasztrokörút" című cikkhez