Új elnököt választott a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége

Váratlan eseménynek tartották a résztvevők a szövetség Röjtökmuzsajon, a Szidónia Kastélyszállodában tartott 2015. szeptember 23-i közgyűlésén, hogy Bartha Sándor elnök lemondott posztjáról, egyéb elfoglaltságaira hivatkozva. Helyére Gulyás Esztert az eddigi alelnököt választották meg, aki hosszú évek óta tevékenykedik eredményesen a Szidónia Kastélyszálloda egyik vezetőjeként. A tagok egyhangú szavazata alapján választották elnökké.

A közgyűlésen a tagok kielemezték a 2015. május 14-i, első alkalommal megrendezett Kastélyszálloda Fórum, valamint a május közepi, a Nyitott Kastélyszállodák Hétvégéje rendezvények tapasztalatait, és örömmel állapították meg azok sikerességét.

A tagok egyhangúlag szavazták meg mindkét rendezvény folytatását a 2016-os esztendőben. Íme a tervezett dátumok: Kastélyszálloda Fórum, várhatóan 2016. április 14., Nyitott Kastélyszállodák Hétvégéje, 2016. április 15–16–17.

A szövetség három új taggal és egy hivatalos partnerrel bővült. Belépett a szervezetbe az Apponyi Kiskastély, a Misefa Kastélyszálló, valamint a felújítás alatt álló Graefl Major. Hivatalos partner lett a Kludi Szerelvények Kft.

Legyél az első hozzászóló "Új elnököt választott a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*