Három osztrák szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója

A Hotel & More Group portfoliója három osztrák szállodával bővült. A Stadthotel Waidhofen***, a Stadthotel Raabs*** és a Stadthotel Gmünd-Stern**** alsó-ausztriai szálláshelyekkel együtt a cégcsoport kínálata 22 hazai és 12 határon túli szállodára, valamint rendezvényhelyszínre bővült.

 

Waidhofen an der Taya város szívében található a 42 kényelmes és modern szobával rendelkező, háromcsillagos Stadthotel Waidhofen, mely szálloda étterme ínycsiklandozó gasztronómiai élményekkel, így a régió legfinomabb ételeivel várja a vendégeit. Mindemellett a hotel 2 modern rendezvényterme (100 m2 és 160 m2 területű) kiválóan alkalmas konferenciák, szemináriumok, csapatépítők és privát események lebonyolítására.

A Raabs an der Thaya városában fekvő háromcsillagos Stadthotel Raabs kiváló választás mind az üzleti utazók, mind a városlátogató turisták számára. A szálloda 40 tágas szobával, valamint modern wellness-részleggel rendelkezik, ahol a vendégek kedvükre pihenhetnek és frissülhetnek fel. A hotel közelében számos kulturális program és természeti látnivaló vár felfedezésre.

A Gmünd városában található négycsillagos, 40 szobás Stadthotel Gmünd-Stern kényelmes szobákat és családbarát szolgáltatásokat kínál, így tökéletes választás az üzleti utazók mellett a családok számára is. A helyi gasztronómiai ínyencségeket kínáló étterme nagy népszerűségnek örvend nemcsak a szállóvendégek, hanem a gmündi lakosok körében is.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy három különleges szálláshellyel bővíthetjük portfóliónkat. Hiszünk abban, hogy ezek a szállodák tökéletesen illeszkednek a Hotel & More Group portfóliójába, mivel az elmúlt években elősorban a határon túli, azaz a közép-európai jelenlétünket erősítettük. Szállodák üzemeltetését vettük át Székelyföldön, Szlovéniában és Horvátországban, valamint éttermet nyitottunk Szlovákiában” – mondta Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója.

A Hotel & More Group továbbra is elkötelezett amellett, hogy vendégeinek a legjobb szálláslehetőségeket és szolgáltatásokat nyújtsa. Az alsó-ausztriai szállodák csatlakozásával a cégcsoport az osztrák vendégszereteten túl, Ausztria egyik legszebb táját, Waldviertelt is szeretné megismertetni a vendégeivel, ahol az aktív pihenésre vágyók tavasztól őszig jól kiépített kerékpárutakon fedezhetik fel a táj elbűvölő szépségét.

-azutazo-