Az EVA Air a legjobb 10-ben a Condé Nast Traveller listáján

EVA Air Boeing 787-10 Dreamliner, photographed over South Carolina on October 2, 2019 by Chad Slattery from Wolfe Air Ldearjet 25B.

A Condé Nast Traveler bejelentette éves olvasói szavazása, a Readers’ Choice Awards eredményeit, ahol az EVA Air a 10. legjobb helyezést nyerte el. A légitársaságot az amerikai olvasók a 9. helyre szavazták meg a Legjobb nemzetközi légitársaságok kategóriában.

 

A világ egyik vezető utazási magazinja, a Condé Nast Traveler, amely a luxusra, a kényelemre és a kulturális felfedezésekre helyezi a hangsúlyt, és továbbra is megbízható forrásként szolgál utazók millióinak világszerte, évente hirdeti meg olvasói szavazását. Idén az Egyesült Államokban több mint 575 000 olvasója küldte be a világszerte szerzett utazási élményeit értékelő válaszokat. Minden jelöltet kategóriánként meghatározott kritériumok alapján pontoztak. A 2024 Readers’ Choice Awards díjait a Condé Nast Traveler weboldalán, a cntraveler.com/rca  címen teszik közzé.

A Star Alliance tagjaként üzemelő EVA Air – amely a globális konténerszállításban vezető Evergreen Line testvérvállalata – 1989-ben, Tajvan első magántulajdonban lévő nemzetközi légitársaságaként alakult. Az EVA Air-t tavaly a Condé Nast Traveler a 2023-as Readers’ Choice Awards-ban a legjobb nemzetközi légitársaságok között díjazta. Idén az EVA Air további elismeréseket gyűjtött be, többek között a Travel + Leisure olvasói a világ 10 legjobb nemzetközi légitársasága közé választották 2024-ben, miközben a SKYTRAX „2024 Global Airline Awards” versenyén, 16 légitársasági alapú díjat nyert el.

-érsek m.-