A Balatoni KÖR ma megmutatja, mit tud egy fesztivál télen Zamárdiban

A Balatoni KÖR borászai, éttermesei, cukrászdái és pálinkafőzői ezúttal Zamárdiban mutatják be a Balaton ízeit, valamint azt, hogy a Balaton Télen Nyáron Menő.

Nemcsak a Balatoni KÖR taglétszáma nő évről évre, de a GasztroPiknik sorozatok helyszíneinek száma is. “Zamárdi teljesen új helyszín, szeretnénk megmutatni, hogy nemcsak a nagy nyári fesztiválok idején, de a nyugalmasabb téli időszakban is népszerű Zamárdi.” – mondta Pach Gábor, az esemény egyik főszervezője, a Fenegyerek Pálinka tulajdonosa.

A rendezvényen a finom ételeken és italokon kívül egész nap élőzene, gyermek játékok és egy szelfi pont is várja a Balaton parti fűtött sátorba érkezőket. A Balatoni KÖR tagjain és a helybéli vendégeken kívül jelen lesz  a Siófoki Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának diákjai is, akik szintén egy különleges menüsorral készülnek. “Nagyon fontosnak tartjuk a fiatalok képzését, folyamatban van egy új szakképzés kidolgozása, aminek keretein belül leginkább a tóparti vállalkozások munkaerő-piaci igényére fókuszálnánk” mondta Szamosi Lórán, a Siófoki Szakképzési Centrum kancellárja, aki a Balatoni KÖR tiszteletbeli tagja is egyben.

A szervezők abban bíznak, hogy az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva a sok programnak és egész évben nyitva tartó helyek gyarapodó számának köszönhetően egyre népszerűbb lesz az egész éves Balaton.

A BalatoniKÖR GasztroPiknik Sorozat további helyszínei:

  • február 29. Balatonfüred
  • március 21. Köveskál
  • május – GasztroPiknik a kompo