A Qatar Airways új ösztönző programot vezet be a kis- és középvállalkozások céges utazásainak támogatására

A Qatar Airways Európában és Amerikában indította el először ‘Beyond Business’ céges ösztönző programját. Az új programban új valuta, a Qrewards pont került bevezetésre, amely lehetővé teszi az üzleti utazók számára a program által kínált exkluzív előnyök kihasználását. A globális bevezetésre később, a 2019-es év végéig kerül sor. A ‘Beyond Business’ program keretében jóváírt Qrewards pontok bármilyen Qatar Airways repülőjegyre bármikor beválthatóak.

A Beyond Business program keretében a kis- és középvállalkozások értékes Qrewards pontokat gyűjthetnek, amit a Qatar Airways 160+ úti céljának bármelyikére beválthatnak. Más programokkal ellentétben, ahol a beváltás csak bizonyos járatokra és időszakokra lehetséges, a Beyond Business program keretében az üzleti utazók a Qrewards pontokat bármely Qatar Airways járaton felhasználhatják – a szabad helyek függvényében. A program három szintje biztosítja, hogy a cégek gyorsan hozzájussanak az olyan exkluzív előnyökhöz, mint az elsőbbségi beszállás, a Privilege Club Gold státusz vagy a reptéri várók igénybevétele.

A Qatar Airways vezérigazgatója, Akbar Al Baker úr így nyilatkozott: “Mint megannyi cég globális légi fuvarozója, felismertük az exkluzív vállalati ösztönző program fontosságát. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk ‘Beyond Business’ programunkat, amely a kis- és középvállalkozásoknak kínál exkluzív előnyöket.

Az új, teljes körű szolgáltatást nyújtó portál egyszerűvé teszi a regisztrált felhasználóknak a Qatar Airways repülőjegyek foglalását, a Qrewards pontok beváltását, illetve az oldal segítségével könnyen nyomon követhető  az utazásra felhasználható keretösszeg is.

További információkért kérjük látogasson el a társaság weboldalára.