A Thomas Cook új gyermeke: Casa Cook

Az eddigi, hagyományos célcsoportot megcélzó Thomas Cook hotelekkel ellentétben a Casa Cook a divat, design szerelmeseit szólítja meg, azokat, akik érdeklődnek az autentikus helyi élmények iránt és nyaralásuk során a kiegyensúlyozott, nyugalmas körülményeket keresik.

Az első ilyen szálloda kapui Rodoszon, egész pontosan Kolymbiában nyílnak meg 2016. májusában. 2017 nyaráig még 3 Casa Cook hotel piacra bocsátását tervezik.

Az új típusú szálláshelyek esszenciáját egyediségük adja majd: ahogy az emberek otthonai, úgy ezek sem lesznek egyformák. A terek koncentráltabbak és otthonosabbak lesznek, hogy az atmoszféra igazán bensőséges lehessen.

A teljes élmény nem csak minden létező szolgáltatás biztosításában rejlik, de különös hangsúllyal bír majd a környék megismerése, az aktív időtöltés is. A lehetőségek biztosítottak lesznek; kerékpáron vagy gyalogosan is csodaszép környezetben fedezhető fel az adott régió. Aki megfárad, a Casa Cook wellness vagy fitness opcióit igénybe véve biztos, hogy rövid időn belül felfrissül.

A legfontosabb azonban a fesztelen, zavartalan pihenés, hogy minden vendég úgy érezze, valóban otthon van. A személyzet gondoskodik róla, hogy a falakon belül is autentikus élmények várják az itt időzőket: kizárólag helyi termelők portékáiból készülnek a finom saját és nemzetközi konyha remekei.

A világra nyitott hitvallás értelmében a hotel éttermét nem csak a szállóvendégek, de bárki látogathatja és élvezheti a mesés ízeket.
 

Legyél az első hozzászóló "A Thomas Cook új gyermeke: Casa Cook" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*