A Wizz Air lett az év diszkont légitársasága

A Wizz Air lett 2019-ben az Év Legjobb Diszkont Légitársasága. A díjat a Wizz Air 2019. szeptember 17-én Vilniusban, az Air Convention Europe légiközlekedési konferencia gáláján vehette át. Ez a díj egyike a légiközlekedési iparág legfontosabb és legnagyobb presztízsű díjainak.

„Világszerte több mint 150 ezren adták le szavazatukat kereskedelmi légitársaságokra. A szavazók a Wizz Air kiváló teljesítményét ismerték el azzal, hogy az Év Legjobb Diszkont Légitársaságának választották meg.” – írta közleményében a légitársaság.

A cég emlékeztetett, hogy az elmúlt tizenkét hónapban a korábbinál 16 százalékkal többen, 37 millióan repültek a Wizz Air járatain, amelyek 44 ország 151 úti céljára közlekedtek.

Váradi József, a Wizz Air Holding vezérigazgatója így nyilatkozott az elismerésről: „Örömünkre szolgál, hogy 2019-ben utasaink bennünket ismertek el a Legjobb Diszkont Légitársaságként nem sokkal azt követően, hogy átvehettük Közép- és Kelet-Európa Legjobb Diszkont Légitársasága és a 2019-es Év Légitársasága díjakat csakúgy, mint a Seven Star Safety Rating (Hétcsillagos Biztonsági) minősítést. Ez a díj is jelzi azt, hogy jó irányba haladunk.”