ANTOR est a Károlyi kertben

Fotó: Bódi Ágnes

Kedvező statisztikai adatokról számolt be Málta, Ciprus, Szlovákia és Horvátország idegenforgalmi hivatalának hazai képviselője a napokban is tartott találkozón.

A hagyományokhoz híven a Károlyi étteremben tartották az idén is az ANTOR esetet, amelyen már négy ország – Málta (Hangya Edina), Ciprus, (Viktória Ács-Lévai), Szlovákia (Sona Jelinkova) és Horvátország (Ivana Herceg) – idegenforgalmi hivatalának képviselői vettek részt. Az ANTOR-hoz csatlakozott az OTP Travel vezérigazgatója, a MUISZ elnöke, Molnár Judit is. A MUISZ és az ANTOR egymás munkáját segítve jobb eredményeket érnek el az utaztatás területén.

A rendezvényen – túl azon, hogy megköszönték az újságíróknak, utazási irodák képviselőinek és egyéb tiszteletbeli tagjaiknak az éves együttműködést – beszámoltak eredményeikről is. Arról, hogy mind a négy országban növekedés tapasztalható a vendégéjszakák tekintetében 2019-ben.

Málta és Ciprus a debreceni indulásoknak köszönhetően növelhette a nyaralók számát. Szlovákia és Horvátország a növekedést nem csak egyéni szervezéseknek, de az utazási irodák közreműködésének is köszönheti.