A Wizz Air újabb öt városba indítja el ismét járatait

Baku

Ősztől öt népszerű, Budapestről induló Wizz Air járat tér vissza a kínálatába. Az újra induló járatok között szerepel Kijev, Baku, Edinburgh, Kazán és Varsó is.

A légitársaság az elmúlt időszakban is kiemelt figyelmet fordított hálózatának folyamatos bővítésére, így a járványhelyzet ellenére is képes maradt dinamikusan fejlődni, amit az újabb visszatérő járatok is bizonyítanak. Ősztől a megszokott desztinációk mellett a különleges Kijev, az építészetéről híres Baku, a hangulatos Edinburgh, illetve a kulturálisan sokszínű Kazán és az modern és gyorsan fejlődő Varsó is várja ismét a látogatókat. A gépek októbertől hetente kétszer, illetve Varsó esetében hetente háromszor szállnak fel a magyar fővárosból.

Edinburgh

  • BUDAPEST – KIJEV: hétfő, péntek
  • BUDAPEST – BAKU: hétfő, csütörtök
  • BUDAPEST – EDINBURGH: hétfő, péntek
  • BUDAPEST – KAZÁN: csütörtök (októbertől csütörtökönként és vasárnaponként is közlekedik)
  • BUDAPEST – VARSÓ CHOPIN hétfő, péntek (októbertől hétfő, szerda, péntek)

A járványhelyzet miatt bevezetett óvintézkedésekre és szabályokra továbbra is érdemes odafigyelni az utazás megtervezése előtt: a Wizz Air weboldalán, az Utazástervező térkép menüpont segítségével tájékozódhatnak az utasok a legfrissebb beutazási feltételekről, de indulás előtt javasolt az adott ország hivatalos konzuli weboldalát is felkeresni a legfrissebb beutazási feltételekért, hogy biztosan problémamentes legyen az utazás. A különböző védettségi igazolványok elfogadásáról is az adott célország konzuli oldalán érdemes tájékozódni, hiszen a lista folyamatosan bővül.