Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel!

Mindez a Budapesti Nyári Fesztivál (BNYF) Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel! elnevezésű turisztikai élményszolgáltatása. Tizenkét hétvégére kínálja exkluzív kulturális és turisztikai csomagját jelentős kedvezménnyel a BNYF. A fesztivál a Több mint színház, Élmény! szlogenjéhez híven 2015-ben is üzemelteti a színházi hajójáratot: az előadásokra érkező különjáratok és a naponta ötször közlekedő sétahajók a Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőbe érkeznek. A komplex csomagajánlatok részeként négy szállodai partner: a Danubius Margitsziget Grand Hotel és Health Spa Resort, a Novotel Budapest Danube, a Mercure Budapest Buda és a Star Inn Hotel kínálatából választhatók szobák. A 2015. június 12. és augusztus 30. közötti időszakra két SZÉP-kártya alszámlával is (szabadidő és vendéglátás) érvényesíthető csomagokban számos extra szolgáltatást is kínálnak a vendégeknek (wellness, éttermi kedvezmény, fitness, szauna, parkoló stb.).

„Hivatásomnak érzem, hogy a belföldi turizmus fejlesztésekor ne csak arra ösztönözzük az embereket, hogy Budapestről induljanak el és fedezzék fel a vidék szépségeit, hanem fordított irányú mozgásra is vegyük rá őket: a vidékiek is kerekedjenek fel, és fedezzék fel a főváros értékeit – hangsúlyozza Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. – Úgy látjuk, hogy e törekvés egyik igen hatékony eszköze az Aludjon Budapesten színházjeggyel! program, valamint ezen keresztül a SZÉP-kártya minél szélesebb körű felhasználhatósága is.”

A www.szabadter.hu oldalon elérhető a szállodák eltérő ajánlata, valamint a Budapesti Nyári Fesztivál teljes programja, amelyre a csomagajánlaton kívül május végéig 10 százalékos Early Bird-kedvezmény érvényesíthető.

Legyél az első hozzászóló "Aludjon a Margitszigeten színházjeggyel!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*