Antalyába is repül már a Wizz Air

A Wizz Air elindította első járatát a törökországi Antalyába. Az útvonal, amely a negyedik újonnan induló desztináció idén Magyarországról, közel két hónappal követi az első isztambuli járat felszállását. A jegyvásárlásra a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül van lehetőség.

A Wizz Air minden eddiginél kiterjedtebb hálózata idén több mint 60 úti célt kínál a magyarországi utazóknak. Az új járat a légitársaság szélesebb körű útvonalbővítési tervének részét képezi, amely összeköti Törökországot számos egyéb országgal és várossal. A bővítésnek köszönhetően az utazás sokkal gyorsabbá és megfizethetőbbé válik, ezzel megkönnyítve a népszerű desztináció megközelítését.

A tengerpartok rajongói számára jó hír, hogy a Wizz Air idén nyártól Budapestről indít járatokat a „török Riviéra” kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába. A tiszta vizű strandok mellett a város fő nevezetességeit Kaleiçi-ben, a város romantikus óvárosában lehet felfedezni, ahol számos gasztronómiai és kulturális élménnyel gazdagodhatnak a látogatók. A vibráló éjszakai életéről is nevezetes város ráadásul rengeteg családbarát lehetőséget kínál egy tökéletes tengerparti nyaraláshoz.