Aquaworld: all in one élmény Budapesten

Ha az idei nyár a hazai turizmusé, akkor ennek egyik nyertese Budapest lehet, amely olyan különlegességeket kínál az utazóknak, amelyekért a világ legmesszebbi tájairól is sokan látogatnak el Magyarországra. És mivel most kevés a külföldi turista, a magyar főváros a maga természetességében olyan élményeket kínál, amelyeket igazán kiélvezhetnek azok, akik az Aquaworld Resort Budapestben otthonra lelve az Aquaworld vízi birodalomban élhetik át a családi fürdőzés örömeit.

All in one – mondja az amerikai arra, amikor minden egy helyen megtalálható. A főváros turizmusában ezt képviseli az Aquaworld, amely a hatalmas parkolóval rendelkező négycsillagos hotel kényelme, a vízi birodalom vizes élményei mellett a közeli, gyorsan elérhető Budapest történelmi belvárosának minden attrakcióját egyszerre kínálja vendégeinek.

A csúcstartó vízi birodalom

Az M0-ás körgyűrű káposztásmegyeri lehajtójánál, Budapest határánál 8,6 hektáron elterülő Aquaworld több tekintetben is csúcstartónak mondhatja magát. A régió első és egyben legnagyobb vízi birodalmába minden évben a világ minden tájáról érkeznek az utazók, hogy a nyaralást és a fürdőzés élményét a hatalmas komplexumban éljék át. Ahol két éve adták át az ország legnagyobb, 400 négyzetméteres alapterületű Aquaworld Spray Parkját, amely a járványhelyzet elmúltával ismét a kisebbeknek és a nagyobbaknak két szekcióra bontva, számtalan interaktív vizes játékkal várja majd a gyerekeket.

A maximális higiéniai biztonságot garantáló Aquaworldben, a hatalmas terület mellett a szolgáltatások változatos kínálata is a vendégek zavartalan pihenését szolgálja. Az Oriental Spa kellemes fürdőzést ígér, a fittness, a squash és a teniszpálya azoknak szól, akik a nyaralás idején sem mondanak le a sportolás élményéről.

Medencék minden mennyiségben

Igaz, a jelenlegi helyzetben az Aquaworld fröcsköléssel járó és beltéri részei még nem mind fogadhatnak vendégeket, de az Aquaworld így is tökéletes nyári strand élményeket kínál a család minden tagjának.

Akik a mostani helyzetben a következő élményelemeket élvezhetik: a strandot, azaz a kerti és külső medencéket: a 2 gyermek-, 1 úszó- és 1 élménymedencét, a belső úszómedencét, a belső élménymedencéket, azaz a gyermek-, a hullám és az élménymedencét a sodrófolyosóval. Ehhez párosul a 11 óriáscsúszda változatos élményforrása és a belső étterem, amely a vizes kalandok mellett a változatos gasztronómiai kínálatról gondoskodik.

Resort élmény budapesti kalandozással

Este a négycsillagos Aquaworld Resort 309, teljesen megújult lakóegysége – szobák, családi szobák és lakosztályok –, garantálják a biztonságos és kényelmes pihenést, a szálloda étterme pedig a változatos gasztronómiai élményeket.

És ha már egy olyan izgalmas világvároshoz, mint Budapesthez tartozó resortban nyaralunk, kár lenne kihagyni azokat az élményeket, amelyekért turisták milliói jönnek el évről évre a magyar fővárosba. Ahol az ürömben az örömöt megtalálva a páratlan épületek között járva, a hangulatos éttermek cukrászdák teraszain ülve, az izgalmas múzeumokban járva, azt is kiélvezhetjük, hogy Budapestnek ismét azt a nyugodt, barátságos arcát fedezhetjük fel, mint amikor még kényelmesen sétálhattunk az utcán, amit nem lepett még el a turisták hada.

kocsis.e.