Az ACCESS Luxury Travel Show 3. évfordulóját ünnepli Budapesten

November 12-én ismét megrendezik Budapesten az ACCESS Luxury Travel Showt – immár harmadik alkalommal. A rendezvény média partnere most is Az Utazó Magazin. A rendezvény ismét összehozza a Magyar turisztikai ipar legfontosabb képviselőit a luxus hotelekkel, nyaralókkal és egzotikus desztinációk képviselőivel.

Idén a Symbol Budapestben tartják a rendezvényt. Az esemény 17 órakor kezdődik egy welcome drinkkel, amelyet előbb a B2B workshop, majd pedig a vacsora követ. A rendezvény végén egy sorsoláson értékes nyeremények találnak gazdára a résztvevők között, köztük szállás voucherek a legszebb luxus nyaralókban.

A rendezvényre a szakma jelentős képviselői közül olyan cégeket várunk, mint az Intour Maldives and Emerald Hotels & Resorts a Maldív szigetekről, a Jamaika Turisztikai Hivatal, a 7South and Seychelles Turisztikai Hivatal, Pure Travel Group, amely vezető DMC és olyan cégeket képvisel, mint Equador, Peru, Bolívia, Chile.

“Az ACCESS Luxury Travel Show kiváló platform kapcsolatok építésére a travel business kiemelkedő képviselői között és nagyon boldogok vagyunk, hogy új kiállítók is részt vesznek rajta ez alkalommal Budapesten” – mondta Kira Malysheva, az ACCESS Travel Show igazgatója.

További információkért kattintson ide.