Az Adrián, az Alpokban is csöröghet a Caxirola – a kalandot keresd, ne a wifit!

Javában zajlik a focivébé, szurkolók millióit szögezve ma már nemcsak a tévé, a számítógép mellé, alkalomfüggően a tablet és az okostelefon is felzárkózott az előszeretettel alkalmazott közvetítő eszközök közé. Vajon mennyibe fáj az információéhség kielégítése azoknak a rajongóknak, akiknek éppen a futball-világbajnokság egy hónapjára esik a külföldi nyaralásuk?

A Telekom Travel & Surf roaming adatdíj-csomagjai az EU által szabályozottnál még kedvezőbb díjakkal, biztosítják a kiszámítható, kontrollálható költségeket az internet használat során. A Travel & Surf csomagok (S, M, L) egy napra 690 forint díjért 10 MB vagy 1490 forintért 50MB, vagy egy hétre 6990 forint díjért 250 MB adatmennyiséget nyújtanak. Az adatmennyiség felhasználása után bármelyik csomag újra aktiválható és pontosan annyit költünk, amennyit előzetesen jóváhagyunk.

A Travel & Surf  csomagok közül a Travel & Surf S csomag 2014. június 1-től a világon már csaknem száz országban kedvező áron teszi lehetővé a mobilinternetezést. A labdarúgás szerelmeseinek jó hír, hogy a Travel & Surf S csomag Brazíliában is elérhető, így az idei foci vb-n részt vevők a világbajnokság ideje alatt is kedvező díjon tudnak netezni, élményeket megosztani.

Meglepetések nélkül: az uniós szabályozás szerint a szolgáltatók által biztosított adatforgalmi limit védi az ügyfeleket váratlan költségektől. A Telekom a 19 580 forint adatforgalmi limit 80 százalékának elérésekor figyelmeztető sms-t küld, a limit elérésekor pedig automatikusan leáll az adatroaming szolgáltatás.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra megfelelő adatroaming díjcsomagot? Külföldi hálózatban megnyitva a böngészőt, egy szolgáltatásválasztó oldal nyílik meg a képernyőn, amelyen keresztül egyszerűen választhatjuk ki azt az adatcsomagot, amelyre az utazás alatt szükségünk lehet.
Tehát szinte bárhol kedvező és kontrollálható költségek mellett letölthető a Caxirola hangja a mobilokra, hogy egyszerre milliók csörgessék a vb hivatalos hangszerét a győztes gól örömére.

További információk: http://www.telekom.hu/surf

Caxirola-hang letöltése itt:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bdreamapp.caxiroladroid

https://itunes.apple.com/us/app/caxirola-2014/id642100099?mt=8

Legyél az első hozzászóló "Az Adrián, az Alpokban is csöröghet a Caxirola – a kalandot keresd, ne a wifit!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*