Az Air France Európa legjobb légitársasága a Skytrax felmérése szerint

Négy díjat is nyert az Air France a világ legnagyobb, utaselégedettségi felmérésen alapuló Skytrax World Airline Awards 2021-en, a francia légicég lett a legjobb Európában.

Az Air France amellett, hogy a legjobb európai légitársaság lett, elnyerte a legjobb nyugat-európai és francia vállalat díját is. Az abszolút értékelésben 350-ből a 10. helyen végzett, a top 10-ben egyetlen európai légitársaságként szerepelt. A felmérés több mint 100 nemzet 13 millió utasának véleménye alapján készült.

A Skytrax emellett elismerte az Air France egészségvédelmi intézkedéseit is, és COVID Airline Excellence kiválósági elismerésben is részesítette a vállalatot. Ez a harmadik alkalom a koronavírus-járvány kitörése óta, hogy a légitársaság egészségügyi intézkedéseit a Skytrax elismeri: először négy-, majd a legmagasabb, ötcsillagos COVID-minősítést adott az Air France Protect programnak.

Anne Rigail, az Air France vezérigazgatója azt mondta, nagy megtiszteltetés és dicsőség a légitársaság számára, hogy elnyerte a díjakat. „Az ügyfeleink bizalmát és a munkatársaink elköteleződését is tanúsítják ezek az elismerések. Az Airbus A350-esek, valamint A220-asok forgalomba állítása, az új prémium várók megnyitása is azt mutatja, hogy nagy hangsúlyt fektetünk az utasélmény fokozására. Továbbra is törekedni fogunk ügyfeleink egészségének megőrzésére és az utazás egyszerűsítésére.