Az Aquaworld vendégül látja az egészségügyi dolgozókat

Aquaworld Resort Budapest Hotel, strand és élményfürdő

Nemes felajánlást tett a budapesti Aquaworld Élményfürdő, hogy megköszönje az egészségügyi dolgozóknak a járványhelyzet alatt tanúsított áldozatos munkájukat. A magyar Egészségügyi Szakdolgozó Kamarával együttműködve, júniusban minden kamara tag egynapos belépési lehetőséget kap a vízibirodalomba, térítésmentesen.

„Bár a turizmus volt az egyik legnagyobb elszenvedője a járványhelyzet okozta gazdasági megtorpanásnak, mi megpróbáltunk azzal segíteni, amink van: februárban több mint 1800 adag melegételt készítettünk rászorulók részére, márciusban és áprilisban a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID mintavételi szűrőbuszának biztosítottak helyszínt, júniusban pedig az egészségügyi dolgozóknak szeretnénk egy kis pihenést adni, köszönetünk jeléül.” – mondta Sívó Roland, az Aquaworld Resort Budapest létesítmény igazgatója.

Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozó Kamara elnöke a felajánlást nagy örömmel fogadta. Kiemelte, hogy rengeteg egyéb támogatás érkezik hozzájuk, amelyek komoly segítséget jelentettek ebben a nehéz időszakban, de a pihenés és a kikapcsolódás most talán mindennél többet ér. Jelenleg közel 80.000 fő rendelkezik kamarai tagsággal, akik lehetőséget kaphatnak 2021. június 1. és 2021. június 30. között az ingyenes pihenésre. Az igénylés részleteiről a kamara fogja értesíteni az egészségügyi dolgozókat!