Bemutatta a legújabb Airbus repülőgépet a Malaysia Airlines

Június közepén kerül forgalomba az új kinézettel is rendelkező utasszállító. 494 férőhely lesz 3 osztályon: 8 ülés az elsőn, 66 a business-en és 420 az economy osztályon. A business osztály, 70 economy székkel együtt a repülőgép felső fedélzetén kapnak helyet.

„A repülőgép jelenleg az Airbusnál van, hogy a végső simításokat is elvégezzék rajta, mielőtt átadják nekünk” – mondta el a Malaysia szóvívője.

.

Fő szempont a luxus

Az első osztályon természetesen a kényelem lesz az elsődleges: az ott helyet foglaló ülések egymástól 2,16 méterre helyezkednek el és igény esetén egy körül-belül 2,20 méteres fekvőhosszal rendelkező ággyá alakíthatóak.

Az utasszállítót továbbá felszerelik a Thales rendszerrel, melynek köszönhetően a gépen utazó összes utas ülése rendelkezik usb porttal, – mely az usb eszközök fogadására alkalmas – és egy műholdas telefonos rendszerrel, hogy ha szükséges, akkor repülés közben is tarthassák a kapcsolatot a külvilággal.

„A kezdeményezésünk a beruházásban, a technológiában, a futurisztikus stílusban és a kabin komfortos innovatív kialakításában mind azt a célt szolgálja, hogy az utasaink a komfort, luxus és kényelem egy egészen új és izgalmas szintjét tapasztalhassák meg.” – mondta el Ahmad Jauhari Yahya, a Malaysia vezérigazgatója.

Az A380 július elsején fog forgalomba kerülni, a heti háromszor járó Kuala Lumpur és London vonalon.

képek: ¬©Malaysia Airlines

forrás: flightglobal.com

Legyél az első hozzászóló "Bemutatta a legújabb Airbus repülőgépet a Malaysia Airlines" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*