Bővíti budapesti járatait a SkyWork Airlines

 Tavaly szeptemberben emelték heti háromra a járatok sűrűségét, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel április 1-jétől négyre emeli heti járatszámát a svájci Skywork Airlines. A Budapest és Bern között közlekedő kibővített járat főként az üzleti célú utazóknak lesz jó, ugyanis ezentúl vasárnap is lehet majd utazni, mely így segíti azokat az üzletembereket, akik hétfőn kezdik meg külföldön tárgyalásaikat. Emellett a csütörtök-vasárnapi járatpár pedig kiválóan alkalmas egy-egy hosszú hétvégére, ami a városnéző turisták számára kiváló időtartam.

A svájci illetőségű légitársaság 2010 október 31-én indította el menetrendszerű járatait Svájcból, mely azóta is növekvő népszerűségnek örvend, tekintve hogy 31 személyes Dornier 328-110 típusú gázturbinás-légcsavaros gépei nem csak csendes, de gazdaságos repülést is biztosítanak. Részben ennek is köszönhető, hogy a Budapest-Bern járat adókkal együtt már 29 000 Ft-tól is elérhető, és egyben foglalható is az interneten.

Bern elsősorban a pénzügyi szektor, az orvosi műszergyártás és a tudományos kutatások miatt lehet fontos úti cél, azonban a kikapcsolódást kereső utasoknak fontos információ, hogy Bernből 10 ország 34 városába lehet eljutni, köztük Berlin, London, illetve jópár olasz és adriai üdülőhelyre. Emellett Bern központi fekvése miatt a nagyszerű svájci vasúti összeköttetések révén gyorsan és kényelmesen elérhető több híres svájci nagyváros, valamint 100 km körzeten belül a leghíresebb svájci síparadicsomok. A berni repülőtérről sok sípályára külön autóbusz szállítja a téli sportok szerelmeseit.

Legyél az első hozzászóló "Bővíti budapesti járatait a SkyWork Airlines" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*